Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Talán kipróbálom

Szevasztok köszöntök mindenkit ha van 10 perced olvasd el.

 

 

 

 

10 DOLLÁRBÓL MILLIÓK?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arról mindenki tud, hogy vannak olyan befektetői programok, amik csillagászati hozamokat adnak – a gond csak az velük, hogy a nagyközönség számára nem hozzáférhetőek. Ezen a gyakorlaton változtat az a program, amiről az alábbiakban értesülhetsz!

 

 

 

ÁTLAGEMBEREK SZÁMÁRA ELKÉPZELHETETLEN HOZAMOK!

 

SevenDayWealth project mögött, a Company Express nevű USA-ban bejegyzett társaság áll, s olyan – részben európai, részben amerikai – emberek a tulajdonosai, akik már 20 éve ezen a piacon ténykednek, energiával, nemesfémekkel és nagyon sok olyan eszközalappal foglalkoznak, amik kiugró nyereséget tudnak termelni. Kapcsolataik kiterjednek Oroszországra, Kínára, Indiára és gyakorlatilag az egész világra, tanácsadóik a nap 24 órájában figyelemmel kísérik a világban zajló folyamatokat, akkor is képesek nyereséget elérni, ha a piac akár felfelé, akár lefelé megy, vagy stagnál.

 

 

 

 

Napi 0,5-1% hozam, az elért eredmények függvényében

 

 

 

 

 

Ez a napi 0,5-1% a megcélzott hozamszint, tehát nincs garantálva ! Lehet kevesebb, akár 0% is egy-egy nap, vagy rövidebb időszakban, de mínuszba nem tud átmenni, mert a Cég a nyereségeiből ezt bőven fedezni tudja.

 

 

 

MÁR 10 DOLLÁRRAL INDÍTHATÓ, 90 NAPOS LEKÖTÉSSEL

 

Nem offshore cég, de nem is HYIP, pay to surf vagy hasonlók. A Cég a NAIC-nál (National Association Of Investment Clubs – Befektetői Klubok Nemzeti Szervezete) van regisztrálva, kifogástalan a hírneve, vannak partnereik az USA-ban, Kanadában, egész Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában és Dél Amerikában. A Klub az amerikai pénzügyi felügyeleti szervek szigorú kontrollja alatt áll, másképp nem is működhetne. Azért hozták létre a SevenDayWealth befektetői klubot, hogy e kimagasló hozamlehetőségeket a nagyközönség számára is hozzáférhetővé tegyék, ezáltal olyan tőkéket is beemelhessenek a kereskedéseikbe, amik eddig el voltak zárva ezektől a lehetőségektől. Ezért már havi 10 dollárral indítható a befektetésünk, rövid lekötési időkkel. Három program közül lehet választani:

 

–        Silver:         10 dollár/hó (kb. 2000 Ft) befizetéssel;(árfolyam változó )

 

–        Gold:           22,95 dollár/hó (kb. 4700 Ft) befizetéssel;

 

–        Platinum:   45,95 dollár/hó (kb. 8900 Ft) befizetéssel;

 

 

 

Normál befektetési kondíciók mellett 10 dollárral nem sokat lehetne kezdeni. Itt azonban e kisösszegű befizetés a magas hozamok mellett látványos eredményeket képes hozni !

 

 

 

Kizárólag az első hónap befizetése kerül befektetésre, 3 hónapos első lekötési periódussal, napi átlagos 1% (havi 30%) hozamjóváírással.

 

 A következő hónapokban fizetett tagdíj ugyanis nem kerül befektetésre, ez magának a befektetői program működtetésének a költsége! A későbbiekben rövidebb (akár havi, s néhány hetes), és hosszabb lekötési periódusokkal is lehet dolgozni, majd. A rövidebb periódusok – mivel gyakoribbak a hozamjóváírások – gyorsabb növekedést adnak. E program azonban csak az alap, ami megadja a lehetőséget további egyösszegű befektetésekre, bármiféle további költségek nélkül. Ha ugyanis nem arra várunk, hogy az első 10 dollár szép lassan gyarapodjon, hanem beteszünk egy nagyobb összeget, ezzel jelentősen meggyorsítjuk, akár évekkel előbbre hozhatjuk a magasabb tőkeszint elérését.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Íme egy Klubtag tőkeszámlája, mely napi 28 USD-vel kamatozik !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hozamszámláló :

 

 

HÁLÓZATI JUTALÉKOK MINDENKINEK!

 

Arra már bizonyára mindenki látott példákat, hogy valaki – komoly hálózatépítő tevékenységgel – kimagasló hálózati jutalékokat, sőt, akár passzív jövedelmeket is keresett. Azonban úgy jutni ilyen passzív jövedelmekhez, hogy ezért semmi hálózatépítő tevékenységet ne kelljen végezni, és elég legyen pusztán csak tagnak lenni, nos, ilyesmi nem nagyon szokott történni. A SevenDayWealth befektetői klub ebből a szempontból is valami egészen újat, forradalmit hozott a hálózatok világába! Egy zseniális kifizetési rendszer és egy automata hálózatépítő szoftver segítségével ugyanis garantáltan épülni fog azok hálózata is, akik az égvilágon semmit nem tettek érte!

 

 Egy 3-as szerveződésű és 10-es mélységű mátrixot képzelj el, ami automatikusan töltődik az új tagok becsatlakozásával. Akik Hozzád regisztrálnak, természetesen garantáltan a Te hálózatodban kerülnek elhelyezésre, a legközelebbi pozíción, de – mivel szélességben mindenki alatt csak 3 szabad pozíció van, a 4.,5. stb. tagok már csak mélységben helyezhetők el, a már regisztrált tagok alá. Akik nem építenek hálózatot, ők 7 mélységből garantáltan megkapják a jutalékot, ami így akár 2400 dollár is lehet havonta, a befektetéseken és azok hozamain felül.

 

 

 

MIÉRT ÉRDEMES MÉGIS SOK-SOK FRONTOT BEHOZNI?

 

Természetesen azért, mert akik építik is a hálózatot, azok ennél nagyságrendekkel több jutalékot is kereshetnek! Néhány hónap elteltével már nem kell a havi díjakat fizetnie, mivel a jutalék fedezi ennek az összegét, és a hálózatépítők már 10 mélységből akár 50 ezer dollár jutalékot is kereshetnek. Ezen felül azért is különösen érdemes minél több tagot szponzorálni, mert az előző jutalékokon felül van egy úgynevezett MATCHING Bonusz, amit a hálózatépítőknek az általuk csatlakoztatott tagok JUTALÉKA után fizet a Cég! Itt már nem érvényesül a hármas szabály, mindenki számít, aki rajtunk keresztül csatlakozott, akár tíz, vagy akár száz ember is! A Matching bonuszt az első 2 mélységből kapjuk: a közvetlenjeink jutalékának megkapjuk az 50%-át, az őalattuk lévő – tehát nekünk 2. vonalas – munkatársak jutalékának pedig megkapjuk a 25%-át!

 

INGYENES REGISZTRÁCIÓ, KOCKÁZATOK NÉLKÜL 21 NAPRA !

 

A csatlakozás e befektetői Klubhoz havi tagdíjfizetés köteles, és a világ minden pontján lehetséges, bármiféle kockázattól teljesen mentes! Még a tagdíjfizetést megelőzően az információkhoz való hozzáférési regisztráció ingyenes ! Ekkor21nap áll rendelkezésre, hogy a három tagsági szint egyikének befizetésével Aktiváljuk a Klubtagságunkat,s ezzel együtt a Cég megnyitja a tőkeszámlánkat. Ettől kezdve a meghirdetett tőkeszámla kezelési szabályok betartása mellett, mi irányíthatjuk a pénzmozgást a tőkeszámlánkon ( MOWC-ban). A befizetéseink olyan befektetések, amelyekhez a hozamaikkal együtt a befektetési futamidők letelte után hozzáférhetünk. Mi a kockázat? Nos, kimaradni belőle – az elég kockázatosnak tűnik… Gondold mindezt át, és a linken keresztül tudsz regisztrálni: ( a lépésről – lépésre segédleteket kérésedre küldöm )

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MI A TEENDŐ?

 

·         Az ingyenes regisztráció a fenti link segítségével (ékezetek nélküli betűket használva). Ha a @-jelet nem fogadja el a mailcím beírásánál, másold be!

 

·         Ezután max. 20 napod van arra, hogy pozíciódat aktiváld a kiválasztott összeg (10, 22,95 vagy 45,95 dollár) befizetésével az Alert Pay számládon keresztül. Azonban addig semmiképpen ne küldd tovább a regisztrációs linked senkinek, amíg ez az aktiválásod meg nem történik! Ugyanis ha előbb aktiválja magát alattad valaki, kikerül alólad és elkerül Téged…

 

·         Küldd el ismerőseidnek ezt a dokumentumot, úgy, hogy a saját regisztrációs linkedet (ezt mailben is megkapod) tedd be a fenti linkek helyére! Ezen keresztül ha bárki beregisztrál, már a Te csoportodba kerül

 

 

 

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK

 

–        Legális ez? Biztosan nem pilótajáték?

 

Az olyan típusú cégek, mint a mienk, a felügyeleti szervek fokozott ellenőrzése mentén tevékenykedhetnek. Ezen kívül a NAIC-tagság (National Association Of Investment Clubs) is fontos jelzés a hiteles működés mellett. Cégünk tulajdonosai sem a háttérből, ismeretlenségbe burkolózva vezetik a Céget, ismert személyek, és bárki akár személyesen is megismerkedhet velük;

 

–        Hogyan tudom befizetni a kiválasztott összeget?

 

Vagy bankkártya segítségével, vagy egy internetes számla (pl. AlertPay) rendszeren keresztül tudjuk a befizetéseket intézni;

 

–        Hogyan tudom megkapni a jutalékomat és a befektetéseimet?

 

Szintén AlertPay rendszeren keresztül. Ez egy elfogadott, népszerű és ismert internetes pénzküldő rendszer, az egész világon széles körben használt, biztonságos és olcsó pénz-átutalási mód országok között;

 

–        Túl szép, hogy mindez igaz legyen!

 

Nos, valóban mesébe illő mindez, de ennek inkább örülnünk kéne! Egy biztos: kockáztatni gyakorlatilag semmit nem kockáztatunk vele, és ha valaki nagyon bizalmatlan, javasoljuk, rendszeresen vegye ki a pénzét, és csak a hozamokat, a nyereségét hagyja bent! Igaz, így sokkal lassabban fog a befektetése növekedni, de ezzel a kockázatait teljesen ki tudja zárni;

 

–        Kell-e vállalkozói engedély a jutalékok felvételéhez?

 

Nem kell vállalkozói igazolvány természetesen, magánszemélyként, mint külföldről származó jövedelmet tudjuk bevallani;

 

Ha sikerült az érdeklődésed felkelteni, akkor vedd fel velem a kapcsolatot,és lépésről – lépésre küldöm az eligazodásod,és a regisztrációdat segítő  anyagokat !

 

Baráti Üdvözlettel:

 

              Ui: a hiányzó táblázatokat kérésre küldöm.

 https://private.atlanticgam.es/#/sign-up/partner=P09201493920611

 

              laszlo.pall@citromail.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

831zg4ar

Alfredluche, 2017.05.10 00:32

wh0cd295127 <a href=http://tadacip.fund/>tadacip</a> <a href=http://stromectol.gold/>stromectol</a> <a href=http://methotrexate.world/>methotrexate ectopic</a> <a href=http://tetracycline.group/>tetracycline 500</a>

gji3bd9g

Eugenemic, 2017.05.10 00:21

wh0cd361925 <a href=http://zyloprim.us.com/>zyloprim cost</a> <a href=http://zithromax.us.com/>click for source</a>

it20ritm

AaronSwisy, 2017.05.10 00:14

wh0cd56163 <a href=http://stromectol10.gdn/>stromectol</a> <a href=http://rimonabant2014.us/>rimonabant</a> <a href=http://buybentyl5.top/>bentyl for ibs</a> <a href=http://buyvaltrex50.top/>buy valtrex online</a>

eziac5h8

TracyVon, 2017.05.10 00:13

wh0cd925938 <a href=http://buylipitor.us.com/>buy lipitor</a> <a href=http://buylisinopril.us.com/>lisinopril</a>

3wzxf4wo

Charlesbig, 2017.05.09 23:55

wh0cd166006 <a href=http://citalopram.systems/>citalopram oral</a> <a href=http://methotrexate.exposed/>methotrexate</a> <a href=http://vermox.today/>vermox</a> <a href=http://paxil.fyi/>paxil 20</a> <a href=http://tadacip.mba/>tadacip</a> <a href=http://amoxil.systems/>amoxil</a>

pbayd2zj

MichaelCarse, 2017.05.09 23:38

wh0cd905532 <a href=http://levaquin.associates/>levaquin</a> <a href=http://retina.mba/>retin-a</a> <a href=http://robaxin.desi/>robaxin</a> <a href=http://tetracycline.desi/>tetracycline</a> <a href=http://prednisone.fyi/>prednisone</a> <a href=http://cialiscost.desi/>cialis</a> <a href=http://clomid.photography/>clomid</a> <a href=http://clindamycin.jetzt/>clindamycin capsule</a>

eu5v0yix

KennethSuh, 2017.05.09 23:30

wh0cd512570 <a href=http://effexorxr.us.com/>effexor 150mg</a> <a href=http://cheapgenericcialis.us.com/>cheap generic cialis</a> <a href=http://orderdiflucan.us.com/>fluconazole online</a>

k4qt4lxq

BennyWag, 2017.05.09 23:30

wh0cd133168 <a href=http://onlinevardenafil.us.com/>vardenafil 20mg</a> <a href=http://cialisonlinepharmacy.us.com/>Cheapest Cialis</a> <a href=http://buyanafranil.us.org/>Anafranil</a>

xmikchd8

Alfredluche, 2017.05.09 22:58

wh0cd240767 <a href=http://zoloft.photography/>generic for zoloft</a> <a href=http://amitriptyline.news/>amitriptyline</a> <a href=http://toradol.fund/>toradol</a> <a href=http://albendazole.gold/>albendazole</a> <a href=http://advairdiskus.casa/>advair diskus</a> <a href=http://vardenafil.desi/>purchase vardenafil</a>

z2n1jh0j

AaronSwisy, 2017.05.09 22:54

wh0cd1803 <a href=http://cialisbuy.us.com/>cialis online</a> <a href=http://provera365.us.com/>buy provera</a>

1geu4e0v

TracyVon, 2017.05.09 22:53

wh0cd871578 <a href=http://tetracycline.directory/>order tetracycline online without prescription</a> <a href=http://synthroid.works/>synthroid</a> <a href=http://avana.today/>avana</a> <a href=http://fluoxetine.directory/>fluoxetine</a> <a href=http://elocon.jetzt/>elocon</a>

ef4uc4fv

AaronSwisy, 2017.05.09 22:52

wh0cd1803 <a href=http://cytotec.exposed/>cytotec</a> <a href=http://strattera.reise/>buy strattera</a> <a href=http://lipitor.fund/>lipitor</a> <a href=http://lipitor.systems/>lipitor</a>

k6qsrwv4

Eugenemic, 2017.05.09 22:43

wh0cd307565 <a href=http://eurax500.top/>generic eurax</a> <a href=http://diflucan2014.top/>diflucan</a> <a href=http://buyalbuterol250.top/>buy albuterol</a> <a href=http://buymedrol2.top/>buy medrol</a>

heokn494

Charlesbig, 2017.05.09 22:26

wh0cd111646 <a href=http://prozac0.top/>prozac</a> <a href=http://buyarimidex1.gdn/>arimidex</a> <a href=http://clonidine8.top/>clonidine hcl 0.1mg tablet</a> <a href=http://buyarimidex1.top/>buy arimidex</a> <a href=http://buylasix5.gdn/>buy lasix water pill</a> <a href=http://tadalafil3.top/>tadalafil 20</a> <a href=http://buyatarax2016.top/>atarax</a> <a href=http://clomid2016.top/>buying clomid on line</a>

azj647nn

KennethSuh, 2017.05.09 22:12

wh0cd458210 <a href=http://anafranil365.us.com/>anafranil online</a> <a href=http://chloromycetin.us.com/>chloromycetin</a> <a href=http://viagracanada.us.com/>viagra canada</a>

u2a4hahv

BennyWag, 2017.05.09 22:11

wh0cd78808 <a href=http://viagra100mg.us.com/>buy viagra pills</a>

ihmqa3uc

MichaelCarse, 2017.05.09 22:06

wh0cd851170 <a href=http://kamagra.casa/>kamagra</a> <a href=http://citalopram.reisen/>citalopram</a> <a href=http://yasmin.bargains/>yasmin</a> <a href=http://cheapviagra.sexy/>viagra</a> <a href=http://eurax.sexy/>eurax without prescription</a>

292tg1mu

TracyVon, 2017.05.09 21:37

wh0cd817218 <a href=http://viagraonline.casa/>viagra</a> <a href=http://inderal.express/>inderal</a> <a href=http://augmentin.shopping/>augmentin</a> <a href=http://hydrochlorothiazide.group/>hydrochlorothiazide</a> <a href=http://amoxicillin.systems/>can i buy amoxicillin over the counter</a> <a href=http://flagyl.group/>flagyl</a> <a href=http://albendazole.zone/>albendazole</a> <a href=http://diflucan.express/>purchase diflucan</a>

qssr05fn

AaronSwisy, 2017.05.09 21:34

wh0cd958786 <a href=http://buytadacip.us.com/>Buy Tadacip</a> <a href=http://propranolol3.us/>where to buy propranolol</a> <a href=http://buyvaltrex.us.com/>valtrex pill</a>

eyvu29uc

Eugenemic, 2017.05.09 21:16

wh0cd253205 <a href=http://buytadalafil9.gdn/>tadalafil</a> <a href=http://sildenafil-1.us/>sildenafil</a> <a href=http://buyadvair15.us/>buy advair diskus</a> <a href=http://prednisolone-247.gdn/>prednisolone</a> <a href=http://buydiclofenac2012.top/>diclofenac</a> <a href=http://buycialis-9.gdn/>cialis</a> <a href=http://buyatarax9.top/>atarax</a> <a href=http://amoxicillin911.gdn/>amoxicillin</a>